Att köpa från häckväxter är möjligt nästan överallt. Du kan ta tillfället i akt att erkänna ett trädgårdscenter, men via Heckenanlagen-heijnen.de kan du köpa dina häckplanter anslutna: snabbare, lättare, mer, ännu billigare. Vårt sortiment är varierat.

Vi arbetar bara genom de bästa växtförädlarna vi känner. De häckväxter som du får från oss är därför garanterat av hög kvalitet. En lämplig djungel, som gör ditt gröna område vackrare, finns definitivt representerat i vårt sortiment. Ta en titt på vårt sortiment vid den tiden.

Häckar finns i olika utföranden

Om du tänker på en buskstäpp förstärker du vid denna tidpunkt en systematiskt kapad djungel som består av förbrukade vintergröna häckväxter. Barrträd, vid denna tidpunkt tänka på idegran, thuja, eller tillfälligt den falska cypressen, har alltid varit ett utmärkt alternativ.

Men fortsätt att ta in lövträd och bilda vackra, formella häckar. Den positiva aspekten av vintergröna häckväxter är att gröna blad hänger på sina grenar under hela året. En häcksort som behåller sitt lövverk ser därför enormt alla ut hela året. Dessutom är det lika fantastiskt här som att använda sekretesshäck.

Varför ska du bygga en häck?

Här är fördelarna med sidoträdgårdshäckar:

Välstånd

Att plantera en buske är ett enkelt gör-det-själv-jobb, allt du behöver är en spade, en ledig dag, kompost, ännu fler häckplantor. Kostnaderna är låga jämfört med håligheten från väggar och staket

Vindskydd

I den kontroversiella frågan om väggar som riktar vinden uppåt filtrerar en savanna vinden ännu mer, korrigerar luftcirkulationen och skapar ett skyddat mikroklimat

Fördelar utan miljön

Tjocka vintergröna häckar är effektiva för att minska ljudnivån. Hur effektivt skyddet upphävs beror på densiteten, graden av mognad och nivån på detta skydd

Underhållsarbete

Häckar kräver bräckligt underhåll, i spänningsområdet mot väggar som måste målas ännu mer så att panelerna utan vindskador eller förfall måste bytas ut